О НАМА - STVARNOSTONLINE


Свесни чињенице да савремени начин живота захтева постојање медија који кориснике ни на који начин, ни временом ,ни локацијом, неће условљавати за услугу пружања најновијих  информација,покренули смо прве бруске интернет новине ''STVARNOSTONLINE'' са жељом да својом скромном новинарском вештином и савременим веб и видео дизајном  пратимо и овековечимо догађаје, појаве и људе који су обележили и обележавају бруску свакодневицу.
Трудићемо се да објективно и благовремено  до Вас пласирамо најсвежије информације које ће, с обзиром на доступност интернета и степен коришћења компјутера и мобилних телефона , до Вас , ма где се налазили,стизати готово истовремено, што и јесте основни циљ online новинарства.
Интерактивност , доступност, мултимедијалност  и брзина су предности интернета које у наредном периоду имамо намеру да искористимо за потребе наше ,новинарске, струке и Ваше благовремено информисање.
Верујемо да ћемо бројним писаним и видео садржајима и планираним пројектима временом постати Ваша потреба и навика.На том путу рачунамо на Вашу подршку и сарадњу.


Срдачан поздрав
Редакција