Image
Аутор: Natalija

УЗ РАД И УПОРНОСТ НЕМОГУЋЕ НЕ ПОСТОЈИ

Dec-31-2018  |  Родна_Равноправност

Thumbnail 1

 

     

 

 

Татјана Ђокић Миленковић , секретар Друштва за помоћ ментално недовољно развијеним лицима  ''Пчелица''Брус

После низа година труда, мукотрпног рада , упорности, неизвесности,куцања на разна врата,одбијања,неразумевања ,...ко зна колико непријатних ситуација,  сада  са пуним правом  можемо  рећи да је Тања  Ђокић  Миленковић успела у својој намери да се лицима са посебним потребама са подручја општине Брус створи пријатан кутак за дневни боравак и дружење. Место где ће уз стручну помоћ, дружећи се , проводити пријатне тренутке ....

Дневни боравак Друштва ''Пчелица'' саграђен је заједничким средствима ЕУ Прогреса и Општине Брус . Предат је на употребу почетком ове године да би убрзо и званично био лиценциран.

Друштво је пре неколико дана, пригодном новогодишњом свечаношћу обележило крај једне успешне године али и десет година рада.Тим поводом , представљајући младе успешне жене Бруса, бележимо разговор са Тањом Ђокић Миленковић.

 

 

РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОЈЕКТА ''Женска људска права-перспективе родне равноправности'' ПОДРЖАВА ОПШТИНА БРУС , ПО КОНКУРСУ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА ЗА 2018.ГОДИНУ.

СТАВОВИ ИЗНЕТИ У ПОДРЖАНОМ МЕДИЈСКОМ ПРОЈЕКТУ НУЖНО НЕ ИЗРАЖАВАЈУ СТАВОВЕ ОРГАНА КОЈИ ЈЕ ДОДЕЛИО СРЕДСТВА.

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE