Image
Аутор: Natalija

ПРОГРАМ ОДРЖАВАЊА ЈАВНЕ РАСВЕТЕ У 2020.

Nov-26-2019  |  Друштво

Thumbnail 1

 

     

 

 

СО усвојила предлог Одлуке.

ЈКП ''Расина'' ће у 2020.години бити задужено за одржавање око 4.000 светлосних извора на градском и сеоском подручју   и око 200км ваздушних кабловских водова. У претходном двогодишњем периоду обављања ових послова  , показало се да је ЈКП ''Расина'', и попред стања знатне запуштености расвете, успешно одговорила свим обавезама.

У  наредном периоду ,предмет одржавања јавне расвете  биће 78 трафостаница са уграђеним блоком за јавну расвету,6 блокова за јавну расвету уграђених и повезаних ван трафо станице, око 4000 стубова јавне расвете и исто толико светиљки, 200км ваздушних водова и око 10км самосталне мреже.

За реализацију поменутих послова  је потребно повећати број запослених стручно и здравствено способних и  извршити набавку специјалног возила са подизном платформом, стоји између осталог у поменутој Одлуци.

За све планиране радове на одржавању и проширењу јавне расвете у 2020. години биће потребно 2,2 милиона динара , од чега  1,5 милиона за текуће одржавање,пола милиона за проширење јавне расвете у ТЦ Брзеће, до Мрамора,  док ће за нове мерне групе у Великој Грабовници (Даниловићи) и у  Жуњу (Арсићи) бити утрошено 200.000 динара.

 

извор:http://www.jkprasina.co.rs/

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE