Image
Аутор: Natalija

ЗАВРШЕНА СЕЗОНА КУПАЊА НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ

Sep-08-2020  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Затворен градски базен.

Градски базен у Брусу од данас не ради.установа за физичку културу Спортски центар обавештава да је завршена  сезона купања коју је обележио корона вирус, мере превенције и заштите, прекид у раду....

Купање у градском  и бањском  базену  почело је  крајем  јуна месеца , да би одлуком Општинског штаба за ванредне ситуације , проглашењем ванредне ситуације на подручју бруске општине ,престали  са радом 7.јула . После  једномесечне паузе ,када се епидемиолошка ситуација стабилизовала, одлучено је да  11.августа са радом почне само градски базен.

Током 32 дана купања  улазнице нису наплаћиване  а  строго се водила брига о поштовању прописаног одстојања и осталих мера заштите, тако да је на основу одлуке ОпШВС на базену  истовремено са службеним лицима могло да буде највише 80 особа.

Због  актуелне ситуације због пандемије ковида кафић на градском базену овог лета није радио.

Спортски центар Брус се, и ове као и свих ранијих година, побринуо да сезона прође у најбољем реду, речи су  директора Установе Ненада  Миленковића. Бањски базен  је овога лета радио онолико колико је то епидемиолошка ситуација дозволила.Трудили смо се да пропоштујемо све мере заштите и одговорно  и без проблема приведемо сезону крају. Вирус овог  лета није дозволио да радимо пуним капацитетом, али надамо се да ће  наредне године бити боље.За безбедност пливача били су задужени спасиоци , за одржавање  хигијене комплекса радници Спортског центра а контролу исправности воде контролисао је Завод за јавно здравље Крушевац.. Сви су свој посао обавили професионално, због чега им се захваљујем, рекао је на крају сезоне   директор Центра Миленковић  , и додао да је пред Спортским центром сређивање комплекса – базена, платоа, мокрих чворова, чишћење  и поправка евентуалних кварова, чиме ће бити стављена тачка на сезону купања 2020.

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE