Image
Аутор: Natalija

НАЈАВА СПОРТСКОГ ВИКЕНДА

Oct-30-2020  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Језеро на домаћем, Копаоник и Доњи Копаоник на гостујућем терену.

 

Копаоник  у 12  колу  Зоне ,,Запад” гостује  екипи  Јастребца  из  Великог Шиљеговца утакмица се  игра  у  недељу  са  почетком у  13:30 .

 

Подсећамо,  Kопаоник је  у 11. колу Зоне,,Запад” ,протеклог викенда,као  домаћин  екипи Јединства из Мијатовца  пебедом  2:1 инкасирао још три првенствена бода . Стрелци  су  били  Немања  Кнежевић у 43  мин и  Предраг   Вукојевић у  76 мин за Копаоник  а  ДанилоЂурић  у 49 мин за Јединство Мијатовац.

 

 

После прошлонедељног ремија на домаћем терену са екипом Себечевац када су стрелци  били Марко Луковић у 37 мин и  Миливоје  Николић  у  50 мин за ФУД  а  Јован Милуновић у 40 и 71  мин  за Себечевац, бруски металци предстојећег викенда  у оквиру 15.кола Прве Расинске окружне лиге гостују екипи Жабара. Утакмица се игра у недељу у 13.30.

 

Екипа ФК Доњи Копаоник после пораза (0:2) на свом терену од екипе 13.Април , овог викенда путује у Доњи Катун где се у недељу састаје са екипом Младости.

 

 

Члан Друге Расинске окружне лиге ФК Језеро из Златара у 14. првенственом колу дочекује Виноградар из Риљца. Утакмица се игра у суботу у 13.30 када ће Језеро покушати да понови прошлонедељну успех када јсу над екипом  Гаревине славили резултатом 1:0.

 

 

У 11.колу Друге РИС лиге пионира Север ,Копаоник у суботу у 10.00 гостује екипи ОФК Морава. У претходном колу пионири са Расине победили су на свом терену екипе Финале 2013 убедљивим резултатом 5:1.

 

ОФК Морави у суботу гостују и петлићи ФК Копаоника.Утакмица почиње у 12.00 часова а претходног викенда ,на домаћем терену, поражени су од екипе Финале 2013 резултатом 2:6.

 

Утакмице се играју без присуства публике.

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE