Image
Аутор: Natalija

ЏУДО ПРВЕНСТВО ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ОДРЖАНО У БРУСУ

Nov-09-2020  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Две златне и једна сребрна медаља бруских такмичара.

Уз строго придржавање свих прописаних мера заштите, у Спортској хали Горан Раичевић  , у организацији ЏС Србије и ЏК Брус одржано је Првенство централне Србије за млађе пионире и пионирке.

У конкуренцији 112 такмичара који су на ово такмичење дошли из 20 џудо клубова централне Србије, домаћин је забележио одличне резултате.

У категорији такмичара +56кг, Лара Мијајловић је освојила прво место , златом се окитила и Анђела Терзић у категорији 48кг, док се Андријана Маринковић,38 кг, изборила за друго место и сребрну медаљу.

-Мало је специфична ситуација у којој се налазимо, а ми као Савез се, уз помоћ домаћина, врло добро прилагођавамо новој ситуацији. Пре свега морам да похвалим ЏК Брус као организатора који се потрудио да у ово доба пандемије, јуначки и врло храбро ,организује наше регионално првенство, поштујући све мере предострожности, рекао је председник УО ЏС централне  Србије Мирсад Нуркић.

- Без обзира на тешке услове под којима се организује такмичење,ми смо успели да смогнемо снаге  и да уклопимо све норме....Сви такмичари,  тренери и службена лица се придржавају мера прописаних  за одржавање оваквих манифестација,  тако да се надамо да ће до краја такмичења све да протекне у реду и да ће из Бруса сви да оду задовољни и здрави , изјавио је за stvarnostonline  Милош Марковић ,ЏК Брус, председник Такмичарске комисије и руководилац такмичења централне Србије.

Најуспешнији такмичари на  првенству централне Србије, обезбедили су учешће да државном првенству које се  за две недеље одржава у  Спортском центру Шумице у Београду.

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE