Image
Аутор: Natalija

ДАНАС ПЕТА СЕДНИЦА СО БРУС

Nov-17-2020  |  Политика

Thumbnail 1

 

     

 

 

На дневном реду 56 тачака.

Председница СО Bрус Драгана Деспотовић заказала је за данас  пету седницу СО Брус на којој  се налази 56 тачака дневног реда.

Одборници ће разматрати Програм буџетског фонда за заштиту животне средине, Оперативног плана одбране од поплава , као и извршење буџета за првих девет месеци.

На дневном реду је и предлог Одлуке о усвајању измена и допуна Плана генералне регулације Бруса у делу ширег градског центра,опште стамбене , комуналне и пословне зоне а одборници ће се изјаснити и о предлозима одлука о Главном урбанисти и боравишној такси.

После данашњег скупштинског заседања биће познате и основице за утврђивање пореза на имовину у 2021.години, а по свој прилици , Одлука о допуни Одлуке о месним заједницама од 16.августа 2019.године биће стављена ван снаге, па ће Општина Брус поново имати 39 месних заједница.

Након Извештаја о реализацији Годишњег плана рада ПУ Пахуљице и Месних заједница  за 2019.годину, Скупштина ће разматрати финансијске планове корисника буџета усклађених  са извршеним другим ребалансом.

У завршници данашњег скупштинског заседања, део дневног реда   односи се на  област  разрешења и именовања , тако да ће , између осталог, бити именовани чланови НО ЈКП Расина,управног и надзорног одбора  Народне библиотеке, Центра за социјални рад, Главни урбаниста општине Брус , вд директора Центра за социјални рад, члан  НО ТР Копаоник  ....

Седница у малој сали Центра за културу , уз строго поштовање прописаних мера заштите, почиње у 11.часова.

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE