Image
Аутор: Natalija

ЗА ШКОЛСКЕ ОБЈЕКТЕ 24 МИЛИОНА ДИНАРА

Nov-25-2020  |  Друштво

Thumbnail 1

 

     

 

Радови на четири школе вредни преко 24 милиона динара.

 

Средствима Европске инвестиционе банке у току  су радови на реконструкцији  четири основне школе у бруским селима. По пројектима којима  је Општина  Брус , пре неколико година , на основу  исказаних потреба образовних установа, у сарадњи са  Министарством  просвете ,конкурисала код ове еврпске финансисјке институције, школе ће унапредити енергетску ефикасност, заменити кровове, столарију , добити нове мокре чворове, сазнајемо од заменице председнице Општине Милијане Тодоровић.

Реч је о значајној инвестицији вредној преко 24 милиона динара, од чега је за радове на постављању нове фасаде и замени крова на школи у Златарима опредељено око 1.700.000 динара. За нову столарију, тоалете и кров  ОШ ''Бранко Радичевић'' из Разбојне  је одобрено  нешто више од 10 милиона, док ће радови на замени мокрих чворова и столарије на школи у Блажеву изнети око 8,8 милиона.

Из истог извора се финансирају и радови на реконструкцији школе у Лепенцу. За нову  столарију, кров и фасаду потребно је око 3,5 милиона динара.

Радове  на поменутим школским објектима изводи  Грађинг  Александровац.

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE