Image
Аутор: Natalija

НОВО ВОЗИЛО ЗА ПАТРОНАЖНУ СЛУЖБУ

Nov-27-2020  |  Друштво

Thumbnail 1

 

     

 

 

Учешће  локалне самоуправе у пројекту Усклађивање рада и родитељства.

Председница  Општине Брус  Валентина  Милосављевић  данас је директорици Дома здравља Брус  др Соњи Павловић  предала на употребу ново возило Дачија Сандеро.

Реч је о возилу намењеном патронажној служби ове здравствене установе , које је учешће локалне самоуправе  у реализацији пројекта  ''Усклађивање рада и родитељства '' којим је  Општина Брус  конкурисала код  Министарства без портфеља  задуженог за демографију и популациону политику, на конкурсу за суфинансирање мера популационе политике јединица локалне самоуправе.

-Задовољство ми је да данас поклонимо нову Дачију Сандеро Дому здравља Брус. Испред локалне самоуправе желела  бих да кажем да се овај ауто користи искључиво у патронажне сврхе и да је директна веза са нашим распострањеним тереном где ће патронажне сестре безбедно  посећивати нашу новорођенчад , рекла  је између осталог  председница  Општине Валентина Милосављевић приликом уручивања кључева  новог аута  директорици Павловић , пожелевши свим здравственим радницима ове установе успешан рад  .

Захваљујући се на донацији и истичући значај донације за рад  патронажне службе  др Соња Павловић је нагласила- Патронажна служба је једна од служби која је веома битна  за сарадњу и нашу  комуникацију  са целокупним становништвом  на територији  општине. Знамо каолико је разуђена општина и колико је тешко доћи  до људи, самим тим наше патронажне сестре Биља и Драгана  ће добити нешто што ће унапредити њихов рад и појачати присуство на терену.

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE