Image
Аутор: Natalija

ПРЕДАТ НА УПОТРЕБУ ПРИЛАЗ ПОЧЕТНОЈ СТАНИЦИ ГОНДОЛЕ

Dec-03-2020  |  Друштво

Thumbnail 1

 

     

 

 

Изграђена саобраћајница са паркинг простором.

Председница Општине Валентина Милосављевић данас је са сарадницима обишла завршне радове на почетној станици гондоле у Брзећу.Tом приликом  предати су на употребу саобраћајница и паркинг простор који ће ,како је председница најавила , ускоро бити проширен новом  гаражом.

Саобраћајница и паркинг су изграђени у рекордно кратком року на иницијативу председнице  и финансијску подршку Општине , рекао је члан Општинског већа Ненад Добродолац  најављујући скори завршетак радова на највећој српској туристичкој инвестицији и  почетак рада гондоле већ за петнаестак дана.

Председница Општине Валентина Милосављевић  је  додала да  се паралелно са  радовима на саобраћајници изводе и радови на паркинг простору који се тренутно простире на површини од 40 ари , али да је у будућности поред проширења паркинга у плану и изградња гараже.

Уз сву захвалност ресорном министарству , председница Милосављевић је посебно нагласила изванредну сарадњу коју Општина Брус има са ЈП Скијалишта Србије са којим је успешно спроведена експропријација земљишта потребног за изградњу  трасе  гондоле и од кога је, како је рекла, и потекла иницијатива за оплемењивање овог дела Копаоника.

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE