Image
Аутор: Natalija

АСФАЛТОМ ДО ЗАСЕОКА СТАНИЋИ У ВЕЛИКОЈ ГРАБОВНИЦИ

Dec-25-2020  |  Друштво

Thumbnail 1

 

     

 

 

Предата на употребу асфалтирана деоница пута у Великој Грабовници.

Житељи засеока Станићи у  Великој Грабовници од данас ће до својих домова долазити асфалтним путем. После радова на припреми подлоге завршено је  асфалтирање деонице у дужини од 570 м.

''За  велики број мештана  не само заеока Станићи већ и целе Велике Грабовнице као и Кочина, ово је велики дана'', рекао је између осталог захваљујући се локалној самоуправи и председници Милосављевић председник МЗ Срђан Станић који је нагласио да су ово први метри асфалта  у селу из локалног буџета.

 По речима председнице Општине Валентине Милосављевић која је пресецањем врпце мештанима предала пут на употребу, сви радови су крајње професионално и квалитетно изведени у рекордно кратком року. Томе је свакако допринело и разумевање мештана који су дали свој немерљив допринос , а посебно радује цињеница да је у селу велики број младих људи и деце школског и предшколског узраста.Овом приликом председница је најавила да ће у наредном периоду локална самоуправа, у оквиру популационе политике, за свако рођено дете у селима дати један километар асфалта .

Протеклих дана радило се на реконструкцији и насипању 2,7км сеоског пута у Великој Грабовници.Од центра села  према Осредцима реконструисана је деоница од 1,2 км и 1,5км кроз засеок Станићи и даље према селу Кочине, од чега је асфалтирано 570м.

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE