Image
Аутор: Natalija

''ВУКОВИ'' ПОРАЖЕНИ У ЖУПИ

Oct-11-2021  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Пораз петлића и пионира.

 

 

Протеклог викенда играни су сусрети 7.кола Друге лиге пионира Север ФС РИС.Бруски Вукови су у гостима поражени од екипе Жупе резултатом 8:2.

На табели Друге лиге пионира Север на првом месту је Мешево са 17 бодова, док је на другом месту Тимочанин са бодом мање.Пионири из Бруса се налазе на 11 месту са 6 освојених првенствених бодова до којих су дошли овим путем:

после првог неодиграног кола, пионири су у другом колу убедљиво на свом терену тријумфовали над екипом Јединства резултатом 11:3. Већ наредног викенда доживели су пораз од Радничког из Свилајнца резултатом 12:2, а затим су савладали Цар Лазар 2015 резултатом 5:3.У петом колу су поражени од Финала 2013 резултатом 9:2, а потом и од Мешева 1:5.

 

 

Пораз на гостовању, протеклог викенда, доживели су и петлићи ШФ''Вукови''. Сусрет Жупа -Вукови завршен је резултатом 2:0.

Као и старија селекција, и петлићи се налазе на 11 месту, али за разлику од пионира са једним освојеним бодом мање.

У досадашњем делу првенства, петлићи су после неодиграног сусрета првог кола са екипом Тимочанин, у другом колу поражени од екипе ОФК Параћин 1:6,Раднички Свилајнац су победили резултатом 1:3, са ОФК Морава 2012 играли нерешено 1:1, затим од екипе Финале 2013 поражени 5:1 и у шестом колу са ОФК Кнез Лазар играли нерешено 2:2.

 

Наредног викенда Вукови дочекују ГФК Јагодина 2.

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE