Image
Аутор: Natalija

ЗА СЕДАМ ДАНА НОВЕМБРА 62 СЛУЧАЈА КОРОНЕ

Nov-08-2021  |  Епидемија

Thumbnail 1

 

     

 

 

Октобар рекордер-384 позитивних.

Благи пад броја новозаражених у првој седмици новембра у односу на последњу октобра не представља и стабилизацију епидемиолошке ситуације на подручју бруске општине која је и даље веома тешка.

Наиме, по дневним извештајима Ковид амбуланте, у Брусу је у периоду од понедељка, 1. до недеље,7. новембра, од  421 прегледаног пацијента са респираторним тегобама, корона вирус установљен  код 62 лица од којих је 7 упућено на даље лечење у Крушевац.

У последњој седмици октобра кроз амбуланту је прошло 477 лица, код 78 је потврђено присуство корона вируса, а 27 је због лошије клиничке слике упућено у Крушевац.

Статистика показује да је октобар месец рекордан по броју прегледа и потврђених случајева корона вируса на подручју бруске општине.

Помоћ лекара у овом периоду је затражило 2.103 пацијента  од  којих је  позитиван налаз имало 384 лица док је 66 упућено на лечење у Крушевац.

У односу на септембар то је двоструко повећање  јер је у том периоду  од  1.000 пацијената корона регистрована у 195 случаја.

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE