Image
Аутор: Natalija

АНЂЕЛИ МИЛОСАВЉЕВИЋ СРЕБРО У БАЦАЊУ КУГЛЕ

May-31-2022  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Друго место на републичком такмичењу.

Анђела Милосављевић, ученица ОШ ''Јован Јовановић Змај'', освојила је сребрну медаљу у бацању кугле на републичком такмичењу  у атлетици за ученике основних и средњих школа , које је 16.маја одржано у Краљеву.

 

 

''После школског и општинског нивоа такмичења, који су се одржали у школи, наши ученици пласирали су се на окружно и освојили девет првих, седам других и четири трећа места. На међуокружно такмичење  пласирали су се  -  Андријана Павловић, Андријана Стефановић, Анђела Милосављевић, Тања Недељковић, Анђела Терзић, Оливер Јовановић, Вукашин Тачић, Марија Јовановић и Маша Обрадовић. Сви ученици су били при врху листа, а на републичко су се пласирали: Анђела Милосављевић (бацање кугле), Андријана Павловић (скок у даљ), Андријана Стевановић (трчање 600 метара), Вукашин Тачић (скок у даљ).Сви ученици који су остварили пласман забележили су запажен успех , а најбоља била је Анђела Милосављевић која је заузела друго место и сребрну медаљу, што је огроман успех ,'' каже наставница физичког и здравственог васпитања  Весна  Илић која са великим успехом већ дуги низ година у бруској основној школи води атлетску секцију.

 

 

Ове године атлетској секцији старијих разреда прикључила се  и атлетска секција нижих разреда која је,како каже наставница Илић, '' лако ухватила корак са старијим  другарима под вођством  учитељица Јадранке Антонијевић и Оље Чукурановић''.

 

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE