Image
Аутор: Natalija

НАЈАВА ФУДБАЛСКОГ ВИКЕНДА

Aug-25-2022  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

 

Локални дерби у Златарима

 

Предстојећег викенда на фудбалским теренима у бруској општини играју се три првенствена сусрета. У госте путује екипа ФУД-а која ће се у петом првенственом колу састати са екипом Себечевац.

Да подсетимо, ФУД се са 3 освојена бода (Читлук-ФУД 4:1,Градина -ФУД 6:3,ФУД- Дедина 2:1) и једном одложеном утакмицом ( ФУД- Горњи Степош), налази на 16 месту табеле Прве расинске окружне лиге на чијем се 17. месту, са два бода заостатка, налази и Фудов овонедељни ривал, екипа Себечевац.

У Другој расинској окружној лиги Брусјани квантитетом држе апсолутни примат. Од 18 екипа, четири је из Бруса, па су последња два првенствена кола обележили локални дербији који су по правилу привукли и највише пажње публике.

 

 

После неславног почетка првенства у коме је Језеро 2017, резултатом 1:3, поражено од екипе Бели Орлови, Копаоник у Рибнику са 6:0, Доњи Копаоник од Борца, такође у гостима, са 3:0 и одложеног сусрета ОФК Копаоник 1931 - Младост 1977, наставак првенства је ФК Копаоник донео два службена резултата у корист противника, у другом колу Борца и у трећем ОФК Копаоника 1931, који је недељу дана раније, резултатом 1:6 савладао екипу Доњег Копаоника.

 

 

У другом колу Језеро 2017 је на свом терену, резултатом 3:0, надиграло екипу Рибника,да би већ у следећем колу убележило још један пораз, овога пута од екипе Борац,3:1.

Попут Копаоника, до првих првенствених бодова у три одиграна кола није дошао ни Доњи Копаоник, који је у трећем колу, у Великој Дренови поражен резултатом 5:1.

 

У суботу у оквиру четвртог кола Друге расинске окружне лиге Копаоник,као 18. на табели, дочекује седмопласирану Велику Дренову, Језеро 2017, као једанаестопласирана екипа, домаћин је екипи ОФК Копаоник 1931,која се налази на четвртом месту, а Доњи Копаоник ,на седамнаестом месту, дочекује шестопласирану екипу Омладинац.

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE