Image
Аутор: Natalija

ПОБЕДА ФУДА, ОФК КОПАОНИКА И ЈЕЗЕРА

Sep-05-2022  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Доњи Копаоник поражен на домаћем терену.

 

Протеклог викенда одиграни су сусрети 6.кола Прве и Друге расинске окружне лиге.

 

Фудбалери Фуда, чланови Прве расинске окружне лиге, убедљивим резултатом 4:1, головима Врачаревића, Луковића,Здравића и Игњатовића, савладали су екипу 13.Април и са шест првенствених бодова, као 12 на табели, путују у Дашницу где се у недељу састају са екипом Слоге.

 

ОФК Копаоник 1931 је у Горњем Катуну, резултатом 1:3, славио победу над екипом Борца кога је пораз коштао лидерске позиције на табели Друге расинске окружне лиге. Голове за екипу из Бруса постигли су Вукојевић у 19. и 83. и Максимовић у 60.минуту.

Са једном утакмицом мање ОФК Копаоник се са 10 бодова налази на петом месту на табели.

У заосталој утакмици првог кола ОФК Копаоник 1931 у среду, 7. септембра, дочекује екипу Младост 1977 из Гаревине, а већ за викенд, такође на домаћем терену, у оквиру 7. кола одмериће снаге и са тренутним лидером, екипом Бели Орлови из Тоболца.

 

Три важна првенствена бода екипи Језеро 2017, протеклог викенда, донео је Марко Радовић који је два пута затресао мрежу гостујуће екипе Омладинац из Угљарева.

Седмо првенствено коло у коме ће гостовати екипи Младост Тољевац, Језеро 2017 дочекује на десетом месту са 7 бодова.

 

Доњи Копаоник из Разбојне ни после шестог првенственог кола није успео да дође до првих бодова. После службеног резултата на отварању првенства, бодове нису донели ни наредни, одиграни, сусрети, па је тако и протеклог викенда , публика у Разбојни била сведок још једног пораза, овога пута од екипе Гаревине резултатом 1:4.У седмом првенственом колу Доњи Копаоник, у недељу, гостује Младости из Доњег Катуна.

 

Сви сусрети почињу у 16.00 сати.

 

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE