Image
Аутор: Natalija

РЕЗУЛТАТИ СПОРТСКОГ ВИКЕНДА

Nov-23-2020  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Копаоник обезбедио титулу јесењег шампиона Зоне Запад.

Фудбалери Копаоника славили су протеклог викенда оно што је  дуже време већ било извесно, титулу јесењег шампиона фудбалске Зоне Запад. После 15.одиграних првенствених кола  и убедљивог  тријумфа над екипом Јухора  протеклог викенда, Копаоник је и дефинитивно ,са 38 првенствених бодова, обезбедио себи место на челу табеле ,најавивши за пролеће одлучну борбу за улазак у виши ранг такмичења.

Пре тога, наредног викенда, у оквиру 16.кола Копаоник дочекује екипу Слоге из Мајдева.

У оквиру 18. кола Прве расинске окружне лиге Доњи Копаоник је резултатом 2:1 победио екипу Слоге из Дашнице, а до важна три првенствена бода ,победом од  2:0,дошао је и ФУД  у сусрету са екипом  13.Април  из Ломнице. 

После овог кола ФУД се са 25 бодова налази на деветом , а Доњи Копаоник на 14. месту са шест бодова заостатка иза бруских металаца.

У недељу , 29.новембра ФУД гостује екипи Младости из Дољег Катуна, а Доњи Копаоник Слоги из Лозне.

После 15.првенствених сусрета Друге расинске окружне лиге  и пораза од 2:0,  који су  минулог викенда  доживели у Милутовцу од екипе Полет 57 , фудбалери  Језера  се, као шестопласирани на табели , са 25 освојена бода,  припремају  за окршај у гостима са екипом 14.октобар из Избенице.

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE