Image
Аутор: Natalija

НАЈАВА СПОРТСКОГ ВИКЕНДА

Mar-19-2021  |  Спорт

Thumbnail 1

 

     

 

 

Копаоник дочекује Лугомир.

 

 

У 18.колу Зоне Запад фудбалери Копаоника у суботу дочекују екипу ОФК Лугомир. Брусјани у овај сусрет улазе као првопласирани на табели са 41 освојеним бодом док се гостујућа екипа са 21 бодом налази на деветој позицији.

Са бодом заостатка на другој позицији табеле Зоне Запад налази се Мешево које ће у дерби сусрету 19.кола, наредног викенда, угостити Копаоник.

 

Овог викенда играју се и сусрети 23.првенственог кола Прве расинске окружне лиге .ФУД у недељу дочекује екипу Слоге из Лозне а у Купцима где гостује Доњи Копаоник, игра се дерби зачеља табеле.

Лидер на табели Прве расинске окружне лиге је екипа Младости из Тољевца са 41 бодом, на другом месту је Горњи Степош са 40, а за њима следи Градина са 38 бодова.

На зачељу табеле је Рибник који у досадашњем делу првенства није освојио ни један бод, а са по 20 бодова на 16. и 17. месту су Купци и Доњи Копаоник.

У оквиру 24.кола, наредног викенда , Доњи Копаоник дочекује градину а ФУД гостује Горњем Степошу.

 

Екипа Језеро из Златара у недељу , у оквиру 18.кола Друге расинске окружне лиге, гостује Омладинцу из Угљарева . Након седамнаест одиграних првенствених кола Језеро се са 28 бодова налази на четвртом месту , иза Полета 57 (30 бодова),Рубина (36) и првопласиране екипе Гаревине која је у досадашњем делу првенства инкасирала 41 бод.

Наредног викенда Језеро дочекује екипу Пољопривредник.

Све утакмице почињу у 15.00 часова и играју се без присуства публике.

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE