Image
Аутор: Natalija

ИЗБОРИ- СЕЛАКОВИЋ РАЗГОВАРАО СА ГРАЂАНИМА

Mar-14-2022  |  Политика

Thumbnail 1

 

     

 

 

''Пропустимо ли ову прилику, другу нећемо имати.''

 

У оквиру предизборне кампање СНС за предстојеће парламентарне и председничке изборе Брус је посетио члан председништва ове странке Никола Селаковић, који се у великој сали Центра за културу обратио грађанима а потом се са њима задржао у краћем разговору.

 

 

МИЛОСАВЉЕВИЋ- НАША ДЕЛА СУ СТАНДАРДИ ЗА БУДУЋЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ

Поздрављајући госта и присутне председница Општине Валентина Милосављевић је говорила о резултатима актуелне власти наглашавајући више пута да се никада у историји Бруса није више улагало и интезивније радило и градило.

 

'' Укратко сам изнела све ове вредности да схватите шта значи кад вам неко да шаком, а ваљда имамо сви довољно савести и да вратимо шаком, јер заиста у историји Бруса није дошло више инвестиција у нашу општину...Ово је конкретно, ово нема где да побегне.Рокови за завршетак постоје, кад је новац ту, па не можемо га чувати, морамо га потрошити.

Касу смо напунили, кредите вратили пре рока, дугове исплатили, који су наравно имали основа да се исплате, они који нису, остало је неких двадесетак милиона, '' рекла је председница и додала, ''И још нешто што желим да вам кажем. Овај мандат,можемо слободно рећи да је еквивалент три права мандата. Зашто? Зато што имамо појаву корона вируса,имамо референдум, једне изборе, друге.Сад имамо и украјинску кризу, а имамо и наше блажевачко село Стануловићи, који су буквално у последњих месец дана одсечени од света.Преко 6 милиона је утрошено само за чишћење снега. Први пут се чисти снег и од Криве Реке до Рендаре, први пут до посла на Копаонику могу да путују 9км, а не као до сада 70км около.Нашу благонаклоност и вољу да свима буде боље, људи препознају, али је тренутак заиста тежак...Оно што ја могу обећати је да смо и ми озбиљни и да ћемо самопрегорно изнети овај мандат са пуно резултата и дела, зато што смо овде да спроводимо дело председника Александра Вучића , а то су резултати и дела која морају бити видљиви, која морају да остану иза нас како би смо успоставили стандарде за будуће генерације,'' поручила је на крају свог обраћања председница Милосављевић.

 

СЕЛАКОВИЋ- ПРОПУСТИМО ЛИ ОВУ ПРИЛИКУ, ДРУГЕ НЕЋЕ БИТИ

 

 

Обраћајући се члановима и симпатизерима СНС, Никола Селаковић је подсетивши на протекли период борбе против корона вируса и актуелни тренутак поводом украјинске кризе, акценат ставио на три основна циља политике председника Републике и СНС – мир, стабилност и економски напредак.

 

 

''Три циља нам је председник Вучић формулисао. Три циља за које нам је дао задатак да идемо међу народ да говоримо нашим људима.И ово што ћу вечерас рећи, немојте да остане овде међу нама,искористите ових двадесет дана, сваклога дана разговарајте са неким ос ваших рођака, прикатеља,кумова, комшија, колега , и пренесите им ову поруку да би људи схватили колико је ово озбиљан тренутак и што би председник рекао да избори нису игра, да држава није играчка.Први наш циљ, драги пријатељи, јесте да у Србији сачувамо мир.Цео двадесети век, или његова већина је прошао у сукобима и ратовима великих.И ни један од тих сукоба није мимоишао Србију.Испало је да Србија у тим биткама водила туђе битке а губила свпоје синове и кћери....Други наш циљ, драги пријатељи, је да у Србији сачувамо стабилност. А када су тешка времена онда не сме да буде никаквих сувишних или безвезних сукоба. Не смемо да се делимо, да се расправљамо, да се свађамо,'' казао је Селаковић и наставио да се на овим изборима СНС не бави другим какдидатима, противкандидатима, ''зато што ми на изборима имамо једног јединог озбиљног непријатеља. То једино можемо да будеми ми сами себи.Наш непријатељ може да буде наша лењост, наша неозбиљност, наша лежерност, .....Сваки глас је важан и свакога кога знате да поштује политику председника Александра Вучића, свакога позовите наредних дана и реците колико је важно да останемо мирна и стабилна држава и да наставимо економски да се развијамо, додао је Селаковић и закључио,'' Пропустимо ли ову прилику, друге неће бити.''

 

У наставку скупа, председница Милосављевић и Никола Селаковић су одговарали на питања присутних грађана.

 

 

 

 

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE