Image
Аутор: Natalija

СУТРА 18. СЕДНИЦА СО БРУС

Jun-16-2022  |  Политика

Thumbnail 1

 

     

 

 

Почетак у 11.00 сати.

 

 

Председница СО Брус Драгана Деспотовић сазвала је за сутра 18.седницу овог тела на чијем ће се дневноим реду наћи 33 тачке које се углавном односе на усклађене финансијске планове корисника буџета са извршеним првим ребалансом за текућу годину.

Поред тога, одборници ће разматрати и Одлуку о завршном рачуну буџета општине Брус за протеклу годину, као и предложене измене и допуне Статута општине и Одлуке о Општинској управи.

На дневном реду ће се наћи и предлог Одлуке о приступању изради Плана развоја општине за период 2022-2029. година чиме ће престати да важи одлука о изради Плана развоја општине 2021- 2028. коју је Скупштина била у обавези да усвоји прошле године.

Одборници ће се изјаснити и о предлогу за исплату једнократне новчане помоћи мајкама четворо и више деце, која би била уручена поводом Дана Општине, а у завршници скупштинског заседања разматраће се извештаји о раду за 2021.годину  Председника општине, Општинског већа и Туристичке организације.

У завршници сутрашњег скупштинског заседања , пре одборничких питања, разматраће се и предлози одлука о разрешењу и именовању чланова УО ТОО и школских одбора Средње школе и ОШ ''Први мај''Влајковци, као и повереника Месне заједнице Брус 1.

 

Осамнаеста седница СО Брус, у Малој сали Центра за културу, у петак,17.јуна, почиње у 11.00 сати.

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE