Image
Аутор: Natalija

САЊА РАДМАНОВАЦ ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ ОШ ''Ј.Ј. ЗМАЈ''

Jun-25-2022  |  Образовање

Thumbnail 1

 

     

 

 

Уручена признања најуспешнијим ученицима и наставницима.

 

На завршној приредби одржаној у великој сали Центра за културу, најзаслужнијим и најуспешнијим ученицима и наставницима ОШ ''Јован Јовановић Змај'' у минулој школској години уручена су признања и пригодне награде, а матурантима и Вукове дипломе.

Титулу ђака генерације 2021/2022 понела је Сања Радмановац.

''Осам година је протекло за трен ока.Мноштво склопљених и растављених пријатељстава, мноштво свађа, препирки и помирења, учинили су ово ђачко искуство јединственим,'' рекла је на почетку свог обраћања Сања Радмановац присетивши се на тренутак поласка у школу и бројних пријатних и мање пријатних тренутака током осмогодишњег школовања.

 

 

'' Захваљујем својим наставницима који су били строги, али праведни. Од њих смо научили да је знање моћ. Хвала за све додатне и допунске часове, за све секције и дане проведене у учионицама овде у школи. Хвала свим мојим вршњацима на другарској подршци и здравој конкуренцији. Поносна сам што сам била ученик ове школе.Мојој школи и наставницима желим још много успешних генерација, а својим вршњацима желим високо постављене циљеве и успех у свему,'' поручила је ђак генерације ОШ ''Јован Јовановић Змај'', Сања Радмановац поздрављена громогласним аплаузом присутних ученика, наставника, родитеља.

 

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE