Image
Аутор: Natalija

МИТАР ЗДРАВИЋ ПРЕДСЕДНИК БРУСКИХ СОЦИЈАЛИСТА

Nov-23-2022  |  Политика

Thumbnail 1

 

     

 

 

Стефан Танасковић члан ГО СПС.

 

Митар Здравић, одборник у СО Брус, изабран је за новог председника ОО СПС на Општинској изборној конференцији  која је одржана минулог викенда.

 

У присуству потпредседника  и члана ГО, Бранка Ружића и Зорана Анђелковића, кандидатура Митра Здравића једногласно је подржана од  стране  19 месних одбора који су такође дали свој глас и за избор Стефана Танасковића за члана Главног одбора.

 

 

 

Обраћајући се присутним члановима, симпатизерима и гостима Општинске изборне конференције  Бранко Ружић је нагласио да кадровско јачање, нова енергија, ентузијазам, одговорност и лидерство су гарант нових политичких победа, уз констатацију  да ''Брус заслужује конкретнији уплив социјалиста у решавање свих животних тема, зарад политичке стабилности и свеопштег развоја спрам потенцијала ове прелепе општине.''

 

''Пример Бруса треба да послужи многима као лакмус папир на који начин треба партија да се  ревитализује и да крене даље, да прави боље резултате.Када имате резултате онда можете да се приближите идеалу друштва социјалне правде, вредносним начелима социјалне правде, солидарности,једнакости, емпатије, свега онога што баштинимо свих ових  година'', поручио је Ружић честитајући новоизабраном председнику ОО СПС Брус.

 

 

''СПС је све значајнији политички фактор на локалу а  изборни показатељи нас уверавају да смо на правом путу,'' истакао је у свом првом обраћању јавности у својству председника ОО Митар Здравић и додао ,'' Након првог изборног циклуса, од локала до парламента, имали смо скок од неких 30 одсто , што нам даје за право  да тврдимо да смо на добром путу.Последица тога се види овде у овој сали. Tо је та стара екипа која је остала верна идеалу СПС, али смо, исто тако,  успели у ових годину ипо дана, уназад 2-3 месеца  интезивно, да убацимо  један део младих људи  којима смо  на тај начин приближили идеале  које ми баштинимо, да би људи схватили да то није ништа имагинарно и непостојеће. Партија смо сви ми,'' закључио је Здравић.

Поред избора председника ОО и члана ГО, Општинска изборна конференција била је прилика и да се делегирају учесници  предстојећег  Конгреса СПС  који се одржава 17.децембра.

 

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE