Image
Аутор: Natalija

''МЛАДИ У ГРАДУ''- БУДИ МЕЂУ ОНИМА КОЈИ УТИЧУ!

Nov-23-2022  |  Друштво

Thumbnail 1

 

     

 

 

Придружи се Клубу „Млади у граду“ .

 

Редакција портала „КрушевацГрад“ и новина „Град“ позива младе да се придруже Клубу „Млади у граду“. Као његови чланови млади ће добити прилику да предлажу теме, којима ће се редакција тих медија бавити, те да учествују у креирању текстова.

 

-Млади, циљ нам је да се на овај начин чује ваш глас и да постанете они који примећују, али и утичу на дешавања у свом окружењу – поручују из те редакције.

 

Подсетимо, редакција портала „КрушевацГрад“ и новина „Град“ је раније покренула кампању „Шта вас покреће“, да би потом са младима који су се јавили и песмом, причом, фотографијом, сликом, размишљањем, дизајном, одговорили на то питање, формирала Клуб „Млади у граду“.

 

Наставила је да објављује приче о младима и приче које млади шаљу. Сада, како наводи,  жели да младе званично „уведе“ у редакцију, односно да им да прилику да, предлажући теме које су им важне и блиске, а потом, уколико желе, учествујући у креирању прича, постану они чија се реч чује, мишљење уважава, а ставови постају утицајни.

 

Уколико желите да се придружите то можете учинити слањем поруке на мејл novinegrad@yahoo.com или преко друштвених мрежа, фејсбук странице КрушевацГрад и инстаграм профила novinegrad.

 

Miletic

 


WEB PREPORUKE